5 thoughts on “(Nederlands) De jonge man in de parking van Middelkerke

 1. Mooi dit te lezen waar Amin nu verblijft . Ik heb hem in het verleden , sigaretten ,pannenkoeken ,drank en snoep gegeven , hij was altijd content dit te krijgen , ik was bezorgd om hem .ik zag hem dagelijks , als ik hem eens een dag niet zag dan was ik wel ongerust , waar zou hij zijn . Plots was hij weg , het deed raar hem niet meer te zien , winter ,zomer alledagen koud of warm daar was Amin .Ik hoorde wel gauw dat hij nu onderdak had in Lombardsijde. Nog 1 keer gezien sedertdien. Amen , ik wens je het allerbeste , en dank aan de personen die hem geholpen hebben ?

 2. ik vind het ronduit prachtig wat jullie voor Amin gedaan hebben. Jullie hebben hem onvoorwaardelijk opgenomen, hem de tijd en het begrip gegeven dat hij nodig had, om te zwijgen van de materiële zorgen. Een heel heel dikke merci. Ik hoop dat Amin er in slaagt zichzelf terug te vinden en kan zijn wie hij is. Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie daadkracht en ingesteldheid, een voorbeeld voor de maatschappij.

 3. Het valt ook heel erg op hoeveel mensen betrokken zijn bij deze jonge man. Mensen die hem gewoon herkennen van op straat, maar ook veel mensen die hebben bijgedragen in zijn dagelijks onderhoud. Het is enorm om te zien wat voor een warm hart iedereen heeft voor hem.

  Wij hopen van harte dat het alleen maar beter mag gaan met hem, en doen er dan ook zoveel mogelijk aan zodat hij zichzelf kan zijn en een goed leven zal kunnen krijgen.

 4. ik was op zoek naar een gemeente dichter bij en las dit wonderbaar mooi tranen vloeide over mijn wangen ik ben bekeerd van augustus 2016 maar heb het geestelijk nog moeilijk maar als ik dit hoor verlang ik ook naar een werktuig voor god te mogen zijn maar zoals god zei ; Jullie zien wél dat er een splinter zit in het oog van iemand anders. Maar jullie merken helemaal niet dat er een hele balk in je eigen oog zit! 4 Hoe durven jullie tegen die ander te zeggen: ‘Zal ik even de splinter uit je oog halen?’, als er in je eigen oog een balk zit? in MATTEÜS 7 daarom is het op gods tijd dat ik ook een werktuig zal mogen zijn .gods rijkelijke zegen tine uit nieuwpoort

  • Beste Tine,
   Het is goed om je reactie te lezen. Weet dat je altijd welkom bent.
   We hebben koffiebar elke dinsdag en donderdagnamiddag. Je kan daar vrijblijvend een tasje koffie komen drinken en beetje bijpraten of polsen.
   Voor de rest kan je ons door de week heen bereiken voor een babbel of info. Neem eens een kijkje op de contactpagina voor de gegevens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.