(Nederlands) Gevangen in België

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch, Französisch und Amerikanisches Englisch verfügbar.

14 Gedanken zu „(Nederlands) Gevangen in België

 1. Een prachtig initiatief voor deze man. Ik persoonlijk wist niet dat hij dakloos was, dacht dat hij nog logement had op de zeedijk? Prachtig dat deze man terug een menswaardig bestaan zal kennen

  • Hey Roose,
   Deze man is bijna 3 maanden uit zijn logement moeten vertrekken, vanwege financiële omstandigheden. Het heeft soms niet veel nodig om zonder onderdak te vallen. Het kan letterlijk iedereen overkomen.

 2. Het zou veel meer moeten gebeuren mensen te helpen er zijn er nog veel teveel sukkelaars in ons land in plaats van geld uit te geven in andere Landen , er word
  te weinig uit gevoerd .
  Doe meer jullie best in eigenland.

 3. Een hartverwarmende actie in moeilijke tijden . Dank u wel aan iedereen die dit mogelijk maakte en een hart vol liefde aan de dame die er haar schouders onderzette .

  • Beste Johan,

   Het kan voorgelegd worden, maar we kunnen geen beloftes maken.
   Misschien is het goed om ons via mail te contacteren. Je kan dat doen via onze contactpagina
   Geef ook een beetje meer informatie over de situatie waar die persoon inzit.

   We raden altijd aan eerst contact op te nemen met de lokale sociale diensten, daar zijn de juiste contactgegevens hebben en contacten bij de nodige instanties die alles in het werk kunnen stellen om die man te helpen.
   Wij willen als kerk niet in het vaarwater komen van deze sociale diensten. Niet tegenstaande willen we altijd mee naar een oplossing zoeken waar nodig.

   Dank je wel voor je bericht.
   Het Bethel-team

 4. Idd,deze man ook dikwijls tegengekomen.ben nochtans pas 2de verblijven van juli 2019.
  Dacht altijd,ocharme.
  Mijn man is overleden juni 2019,nog veel hemden,broeken,jassen die in de kast hangen.wanneer ik zo iemand zie,dan denk ik steeds:“moest ik nu die persoon een plezier kunnen doen,met de kleren van mijn man,dan hoef ik ze niet naar de kringloopwinkel te doen en maak ik nog iemand gelukkig“.
  Dus bij deze,altijd bereid om te helpen.
  Fijn dat deze man terecht is,geeft een goed gevoel.

 5. En wat is er met zijn vrouw gebeurt?Hij was getrouwd met een vrouw die zware longproblemen had.Hopelijk mag hij blijven bij zijn familie.Enkele jaren geleden hebben ze hem teruggestuurd na een paar weken.

  • Of hij getrouwd was weet ik niet, maar de dame waarmee hij samenwoonde en waarvoor hij naar België is gekomen, verblijft nu in een oudertehuis en kan ook niet meer gaan.
   Ze zijn ook uit elkaar. De hele situatie heeft hem dan ook op straat gebracht, waaronder ook het verlies van zijn papieren.

   We zijn blij dat hij nu terug in zijn land van herkomst is en hopen dat hij snel weer verenigd wordt met zijn familie.

   Dank je wel voor je bezorgdheid.

 6. Respect aan de dame voor haar inzet.
  Iedere dag maak ik eten voor mensen zonder veel vermogen. Tijden zijn heel moeilijk.
  Elkaar helpen en zeker mensen in nood. In de Horeca zullen er nog veel mensen in zware moeilijkheden komen. Ook kopen bij onze lokale handelaars. Elkaar steunen. Samen kunnen wij er door.

  • Het bewijst alleen maar dat er nog veel mensen zijn met een hart, zoals jij Birgitta en al die andere mensen die elkander helpen.
   Ook voor jou „thumbs up“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

code

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.