Sponsoring zonnepanelen

U kent ondertussen wel het gele gebouw te Lombardsijde tegenover de kerk. Zo niet, klik dan even hier.

Sinds de laatste jaren is de Protestantse Kerk te Lombardsijde op sociaal vlak erg actief geworden. Zo is er bijvoobeeld één maal per maand de voedselverdeling voor de minderbedeelden en zo ook een kledingbank. Verder heeft onze kerk ook, sinds twee jaar, een jonge man opgevangen die in de parking van Middelkerke verbleef. En zo worden ook mensen geholpen bij het herintegreren van de maatschappij enzovoort.

Natuurlijk brengt dat ook kosten met zich mee, en één van die kosten die hoog oploopt is de electriciteit. Sinds de laatste ledenvergadering werd de knoop doorgehakt en is er besloten geweest om zonnepanelen te leggen om op die manier de kosten te kunnen verlagen.

Ten voordele van de zonnepanelen zijn er verschillende acties op poten gezet door leden van onze kerk. Eén van die acties is een SPAGHETTI maaltijd. Hieronder vind u meer informatie op de bijgevoegde flyer/foto
spaghetti-maaltijd

Andere vormen van sponsoractiviteit.

  • Eclairs voor 1,50 euro/stuk. (per 2 te bestellen = 3,-euro)
  • Tsjechische koekje voor kerst 5,- euro per 150 gram

Wenst u iets te bestellen laat het ons dan weten vie de contactpagina. De bestellingen worden pas aanvaard bij ontvangst van betaling.

Ook wanneer u gewoon een financiele gift wil overmaken, gelieve dan ook eerst contact op te nemen met ons via de contactpagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.