Looking for Laptop

Al een geruime tijd was er sprake over een dakloze man die op markt en in de parking van Middelkerke rondhing. Het leek wel of iedereen er mee begaan was. Berichten via Facebook, gesprekken onder de mensen.

Een aantal weken geleden werd de kerk gevraagd, via een sociale instelling, of er een mogelijk was dat hij geholpen zou kunnen worden. Na twee maal de jonge man opgezocht te hebben, besloot de kerk deze te helpen met onderdak, verse kledij en eten.

We zijn in de eerste plaats heel dankbaar voor de mensen die hierin bijdragen, maar ook een dikke duim voor alle mensen die naar hem uitgereikt hebben toen hij nog ronddoolde, sociale diensten die hebben uitgereikt en al de andere.

Ook vandaag merken we dat er nog steeds mensen zijn die met hem begaan zijn en komt er wel eens de vraag hoe het met hem gaat.

Ongeacht dat we hem al drie weken opvolgen, is hij toch nog erg gesloten. Door korte gesprekken komen we dingen te weten van hem zelf, maar ook van mensen die al eerder naar hem hebben uitgereikt.

Eén van de dingen die we te weten zijn gekomen is dat hij graag met de computer bezig is. Daar wij geen computer ter beschikking hebben, kan hij er dus ook geen gebruik van maken. Daarvoor willen we dan ook deze oproep doen.

Eerst en vooral. Misschien vraagt u zich af waarom een computer voor een dakloze? Ten eerste willen we hem iets aanbieden waar hij kan mee bezig zijn. Het is ook een middel om met hem te kunnen communiceren. Via een gesprek met een dame hebben we vernomen dat hij ermee overweg en er ook gebruik van maakt.

Dus wat zoeken we? Een computer (liefst laptop) voor deze jonge man. Waar kijken we naar uit?

  • Tweedehands of liefst nieuwe computer
  • Computer die in orde is en goed functioneert
  • Liefst met een windows7 of 8 platform
  • En als mogelijk gratis of tegen heel heel heel schappelijke prijs.

Wanneer u het op uw hart hebt om hem een schenking te doen, gelieve dan contact op te nemen via het contact formulier. Mogelijk wenst u financieel bij te dragen of hebt u dingen die kunnen helpen zijn leven vooruit te brengen, neem ook dan contact op via de contactpagina.

We kijken uit naar reacties en hopen dat u uw hart laat spreken ten voordele van deze jonge man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.